ГУМЕН СИНЏИР ЗА ЧЕВЛИ ЗА СНЕГ SH100 QUECHUA

ГУМЕН СИНЏИР ЗА ЧЕВЛИ ЗА СНЕГ SH100 QUECHUA

Нашите дизајнери го дизајнираа овој ланец наменет за безбедно пешачење.

 • ПРИДОБИВКИ

  ЗАФАТ
  благодарение на неговите испакнатини, тој обезбедува зафат на снежно и ледено тло.
   
  ТРАЈНОСТ
  Флексибилна гумена конструкција со метални испакнатини.
ден539,00Price
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0