МАШКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ Kalenji

МАШКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ Kalenji

За професионални атлетичари како вас, апсорпцијата и зафатот на патиките за трчање е од голема важност, затоа одберете ги овие патиките за уникатно уживање во трчање !

 • Дополнителни информации

  ДИШЛИВОСТ
  Дишењето на компонентата 3D FILTER сместено на предниот и горниот дел од подножјето.
  СТАБИЛНОСТ
  Овозможува одлична контрола, благодарение на дизајнот за прилагодување на секаков тип на терен.

   АПСОРПЦИЈАТА НА ШОК

  Мека пена за апсорпција на удар.

   ЛЕСНОТИЈА

  Многу лесни чевли: 258 g за 43

ден2.999,00Price
Боја: Сина
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0