МАШКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ RUN CUSHION KALENJI

МАШКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ RUN CUSHION KALENJI

Овие патики се користат за трчање еднаш до два пати неделно. Удобни и лесни, идеални се за маратонски почетоци. Гумените потпори под основата обезбедуваат одлични својства против лизгање.

 • Дополнителни информации

  АМОРТИЗАЦИЈА

  Апсорбира удари при трчање.

  УДОБНОСТ

  лесна структура и флексибилна компонента во предниот дел на стапалото

  ПОДДРШКА

  Задните потпирачи и синтетичките ленти овозможуваат подобар зафат на стапалото.

  СТАБИЛНОСТ

  Спречува лизгање на влажни патеки.

  ЛЕСНОТИЈА
  Многу лесни чевли: 235 g за 43.
ден1.699,00Price
Број
Боја: Сина

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0