ЖЕНСКА ВИНД ЈАКНА ЗА ЏОГИРАЊЕ RUN RAIN KALENJI

ЖЕНСКА ВИНД ЈАКНА ЗА ЏОГИРАЊЕ RUN RAIN KALENJI

Оваа јакна е идеална за на дожд. Со својата пријатност, непропустливост и топлина, нема да пропуштите ниту еден тренинг.

 • Дополнителни информации

  ОТПОРНА НА ВОДА
  Благодарение на нејзината главна компонента, водата не протекува во ткаенината.

   ВЕНТИЛАЦИЈА

  Овозможува циркулација на воздухот благодарение на панелите  под пазувите и грбот.

   ЕЛАСТИЧНОСТ

  Флексибилна ткаенина на страната нуди поголема слобода на движење
ден1.699,00Price
Величина
Боја

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0