СИМОНД собирач на прав

СИМОНД собирач на прав

Погоден за качување во сала или на карпа.Погоден за магнезиумска топка и прав.

  • ПРИДОБИВКИ

    ЛЕСНОТИЈА НА УПОТРЕБА ЛЕСНО може да се врзе околу половината.
     
     
    ЛЕСНО ОТВОРАЊЕ / ЗАТВОРАЊЕ Јажето за прицврстување може да се отвори со едната рака.
ден349,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0