КАРАБИНЕР HMS GOLIATH BLC SCREW SIMOND

КАРАБИНЕР HMS GOLIATH BLC SCREW SIMOND

Овој карабинер во форма на круша е дизајниран за да спречи карабинот да се сврти додека јажето се закачува. 

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  СИЛА НА ВЛЕЧЕЊЕ
  Голем: 25 кн, мала: 10 кн, отворена врата: 7 кг.
   
  ЛЕСНОТИЈА
  83 g.
   
   
ден629,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0