РОКИ КАРАБИНЕР SIMOND

РОКИ КАРАБИНЕР SIMOND

Нашиот тим го дизајнираше овој карабинер за да овозможи експресно закачување на додатоци на вашиот ремен. Овозможува лесно отворање и затворање.

  • СПЕЦИФИКАЦИИ

    СИЛА НА ВЛЕЧЕЊЕ
    Голем: 22 кн, мал: 8 кн, отворен: 7 кн.

    ЛЕСНОТИЈА
    40 g.

ден739,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0