СИВИ ЧОРАПИ - SH100 WARM QUECHUA

СИВИ ЧОРАПИ - SH100 WARM QUECHUA

Нашиот дизајнерски тим го дизајнираше овој чорап за пешачење во ладно време. Вашите нозе ќе останат топли и суви.

  • ПРИДОБИВКИ

    ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА
    Ги одржува стапалата на ладно време благодарение на 11% содржината на волна.
     
ден309,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0