ЏЕБНА ЛАМБА 30 ЛУМЕН ONBRIGHT 300 FORCLAZ

ЏЕБНА ЛАМБА 30 ЛУМЕН ONBRIGHT 300 FORCLAZ

Наменета за спорт на отворено и трекинг.

 • Придобивки

  ВИДЛИВОСТ

  Моќен режим 30lm (15 метри круг на осветлување)

  IPX4

  ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА

  100 часа

ден499,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0