ЧЕЛНА ЛАМБА 400 ЛУМЕН TREK 900 FORCLAZ

ЧЕЛНА ЛАМБА 400 ЛУМЕН TREK 900 FORCLAZ

Ламбата за глава FORCLAZ TREK900 е моќна, отпорна на удари и 

 • Придобивки

  ВИДЛИВОСТ

  90 метри круг на осветлување (макс 400 lm.)

  Водоотпорност IPX7 

  Може да се користи на длабочина до 1, 30 м

  ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА

  20 часа во режим еко, 8 часа во нормален режим, 3 часа во интензиевн режим. 

  Micro USB

  6 режими на осветлување: црвена, еко, средна, силна (200lm), интензивна (400lm) и блиц

ден1.899,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0