ЧЕЛНА ЛАМБА 30 ЛУМЕНИ 50 FORCLAZ

ЧЕЛНА ЛАМБА 30 ЛУМЕНИ 50 FORCLAZ

ONNIGHT 50 е лесна за поставување на главата и е заштитена од удари и вода. 

 • Придобивки

  ВИДЛИВОСТ

  Осветлување во широчина од 15 метри (30 км) 

  IPX4

  ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА

  25 часа. Се користат 2 LR03-AAA батерии.

  ТЕЖИНА

  65 г.

ден429,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0