ЧЕЛНА ЛАМБА 200 ЛУМЕНИ TREK 500 FORCLAZ

ЧЕЛНА ЛАМБА 200 ЛУМЕНИ TREK 500 FORCLAZ

Челната ламба FORCLAZ TREK 500 е моќна и отпорна на удари. Благодарение на батеријата што се полни со USB, повеќе не треба да носите батерии со вас!

 • Придобивки

  ВИДЛИВОСТ

  Осветлување од 60 метри (200 км): идеално за планинарење и велосипедизам

  IPX5 

  30 часа во режим еко, 8 часа во нормален режим, 3 часа во интензивен режим

  MicroUSB.

  5 режими на осветлување: црвен, еко (20мм), среден (80мм), моќен (200мм) и блиц

ден1.499,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0