ROCKY EXPRESS СЕТ - 11CM - SIMOND

ROCKY EXPRESS СЕТ - 11CM - SIMOND

Нашиот тим го дизајнираше овој заштитен елемент за качување по карпи и планинарење, кој ќе ви даде предност со својата примена за спојување на долги јажиња.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ИЗДРЖЛИВОСТ НА ЗАТЕГНУВАЊЕ:
  Издржливост на погонот на главната оска 22 кн, погонско тркало на погонската оска 8 кн, отворено: 7 кн
   
  ЛЕСНО ЗА ОТВОРАЊЕ / ЗАТВОРАЊЕ
  Лесно и непречено функционирање благодарение на матицата.
   
  ЛЕСНОТИЈА
  Лесен и удобен, идеален за долги патеки. 90 g.
   
  ЛЕСНОТИЈА НА КОНТРОЛА
  17 cm. Перлон кој го намалува заплеткувањето.
ден1.399,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0