ЗАШТИТЕН ПОЈАС

ЗАШТИТЕН ПОЈАС

Нашиот дизајнерски тим го дизајнираа овој качувачки појас за заштита при качување на карпа или планинарење.

  • ПРИДОБИВКИ

    Едноставен дизајн, лесни и издржливи компоненти. 
    Тежи само 265 g за XS.
     
     
ден3.999,00Price
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0