НАДВОРЕШНИ РАКАВИЦИ TREK 500 QUECHUA

НАДВОРЕШНИ РАКАВИЦИ TREK 500 QUECHUA

Наменети за ладно и / или ветровито време

  • Спецификации

     100% заштита од ветер

    Препорачана температура: -4 ° C / -10 ° C.

     

ден1.300,00Price
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0