ВНАТРЕШНИ РАКАВИЦИ TREK 500 FORCLAZ

ВНАТРЕШНИ РАКАВИЦИ TREK 500 FORCLAZ

Ввнатрешни ракавици за да обезбедат дополнителна топлина на ниски температури.

  • Придобивки

    Се користат на температура до 3 ° C при движење

ден419,00Price
Боја
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0