ВНАТРЕШНИ РАКАВИЦИ TREK 500 QUECHUA

ВНАТРЕШНИ РАКАВИЦИ TREK 500 QUECHUA

Внатрешни ракавици идеални за меѓусезона! Одржува топлина и дишливост. Идеално за употреба во температури помеѓу 10 ° C и 5 ° C.

  • Придобивки

    Отпорни на абење (кинење).

    Препорачани услови за употреба: 10 ° C - 5 ° C.

    Полиестерски мрежи обезбедуваат дишливост

    10% еластин

ден639,00Price
Боја
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0