ПРИДРЖУВАЧ ЗА БЕЗБЕДНОСТ

ПРИДРЖУВАЧ ЗА БЕЗБЕДНОСТ

Лесен за употреба со иновативна структура на грлото за лесно да го заклучи јажето на алпинистот кој сака да се одмори на долги патеки.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА
  Грлото на страна ви овозможува да го заклучите јажето додека одморате.
   
  КОНТРОЛА НА СОПИРАЧКИТЕ
  Грлото во облик на V обезбедува контрола за време на спуштањето.
   
  ЛЕСНО ЗА НОСЕЊЕ / ПОСТАВУВАЊЕ
  Со помош на ознаките од страна, можете лесно да го поставите јажето правилно.
   
  ЛЕСНОТИЈА
  Многу лесен производ: 40 g (најлесниот на пазарот).
ден1.049,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0