ПРЕКЛОПНА СТОЛИЦА ЗА КАМПУВАЊЕ - QUECHUA

ПРЕКЛОПНА СТОЛИЦА ЗА КАМПУВАЊЕ - QUECHUA

Нашите дизајнери ја дизајнираа оваа едноставна и практична столица за вашата прва тренинг сесија.

Корисна столица што ги помина сите тестови за издржливост. Оваа столица е лесна, преклопна, едноставна за употреба и е лесно пренослива.

 

ПРИДОБИВКИ

 

УДОБНОСТ

Висина: 41 cm

 

КАПАЦИТЕТ

Не зафаќа многу простор кога е преклопена. 

Волумен: 5 l

Димензии: 60 X 9 X 9 cm.

 

ТРАНСПОРТ

Вклучен ремен за олеснување на транспортот.

Тежина: 1 kg.

 

ЛЕСНО ЗА ОТВОРАЊЕ / ЗАТВОРАЊЕ

Лесен систем за отворање. Еластичен опсег за да спречите одмотување кога се склопува.

 

ИЗДРЖЛИВОСТ

Многу издржливи врвки и ткаенина. 

Максимална тежина од 110 кг.

 

КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

 

ДИМЕНЗИИ:  41 X 32 X 35  cm

ДИМЕНЗИИ НА ПРЕКЛОП: 60 X 9 X 9 cm

ТЕЖИНА: 1 kg

 

СОСТАВ / ПРЕПОРАКИ

 

СОСТАВ

 

СТРУКТУРА

70,00% челик, 30,00% полипропилен

 

ГЛАВНА ТКАЕНИНА

100,00% полиестер

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ПЕРЕЊЕ

Рачно перење

Белење не е дозволено 

Пеглање не е дозволено

Хемиско чистење не е дозволено

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ЧУВАЊЕ / СКЛАДИРАЊЕ

Препорачуваме да го чувате вашиот производ на суво и чисто место.

Се препорачува да ja измиете и исушите столицата пред да ја складирате.

 

ЗАБЕЛЕШКИ

Тестиран за максимална тежина од 110 kg.

 

ГАРАНЦИЈА

2 години

  ден899,00Price

  Повеќе

  Охридска бр.50

  Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

  Тел: 070 643 191

  Детали

  Социјални мрежи

  Мејлинг листа

  Известување за специјални понуди

  ©2019 SPIKEX

  0