ПРЕКЛОПЕН ВЕЛОСИПЕД TILT 100 B'TWIN

ПРЕКЛОПЕН ВЕЛОСИПЕД TILT 100 B'TWIN

Барате прифатлив велосипед што лесно можете да го носите со себе? Велосипедот Tilt 100 е многу корисен, што го прави идеален за возење по рамни терени и покрај море.

  • ПРИДОБИВКИ

    Овој велосипед може да се склопи за 30 секунди!

    Леснотија и ефикасност при возењето со помош на тркалата од 20". Нуди 1 брзина.

     

ден17.999,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0