ПРЕКЛОПЕН ВЕЛОСИПЕД - СИВ - ТИЛТ 120 Б'ТВИН

ПРЕКЛОПЕН ВЕЛОСИПЕД - СИВ - ТИЛТ 120 Б'ТВИН

Наменет е за луѓе кои редовно возат велосипеди во градот . Едноставно и практично, TILT 120 се вклопува во багажникот на вашиот автомобил. Со 6 брзини, подготвени сте за авантура.

  • ПРИДОБИВКИ

    Може да се склопи за 30 сек.

    Има 6 брзини.

ден25.999,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0