ПРЕКЛОПЕН ВЕЛОСИПЕД TILT 500 B'TWIN

ПРЕКЛОПЕН ВЕЛОСИПЕД TILT 500 B'TWIN

Наменет е за луѓе кои редовно возат велосипеди во градот. 7-брзинскиот TILT 500 ќе ве придружува за сите викенди и работни денови.

  • ПРИДОБИВКИ

    Отворете и преклопете за 15 секунди.

    РАЗНОВРСНОСТ

    Истражете нови локации благодарение на 7-те брзини.

     

ден31.999,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0