ПОМОШНО ЈАЖЕ 7MM X 4M СИМОНД

ПОМОШНО ЈАЖЕ 7MM X 4M СИМОНД

Полустатичко помошно јаже со дијаметар од 7 мм, кое има многу намени, вклучувајќи: качување на карпа, планинарење и работа на височини. Може да се користи со карабинери за поголема сигурност при спуштање.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ВЛЕЧНА СИЛА
  Макс. 1200 kg. носивост
   
  ЛЕСНА ТЕЖИНА
  31 g/m
ден489,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0