ПОМОШНО ЈАЖЕ 6MM X 5,5M SIMOND

ПОМОШНО ЈАЖЕ 6MM X 5,5M SIMOND

Полустатичко помошно јаже со дијаметар од 6 мм, има многу намени во качување, планинарење и работа на височини. 

  • СПЕЦИФИКАЦИИ

    ВЛЕЧНА СИЛА
    Макс. 900 kg. носивост.

    ЛЕСНО
    24 g/m

ден489,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0