ПОМОШНО ЈАЖЕ 5MM X 6M SIMOND

ПОМОШНО ЈАЖЕ 5MM X 6M SIMOND

Полустатично помошно јаже со дијаметар од 5 мм со многу намени, вклучувајќи: искачување, планинарење и работа на височини. 

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ВЛЕЧНА СИЛА
  Макс. 600 кг. носивост.
   
  ЛЕСНО
  15 g / m, лесно.
   
   
ден559,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0