ПОМОШНО ЈАЖЕ 4ММ Х 7М SIMOND

ПОМОШНО ЈАЖЕ 4ММ Х 7М SIMOND

Полустатично помошно јаже со дијаметар од 4 мм со многу намени, вклучувајќи: искачување, планинарење и работа на височини. 

  • Дополнителни информации

    ВЛЕЧНА СИЛА
    Макс. 400 кг. носивост.

    ЛЕСНО
    10 g / m

ден469,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0