ПОМОШНО ЈАЖЕ 3MM X 10M СИМОНД

ПОМОШНО ЈАЖЕ 3MM X 10M СИМОНД

Полустатичко помошно јаже со дијаметар од 3 мм кое има многу намени за качување, планинарење и работа на височини.

  • СПЕЦИФИКАЦИИ

    ВЛЕЧНА СИЛА
    Макс. 250 кг. носивост

    ЛЕСНО
    6,5 g / m 

ден319,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0