ПОМОШНО ЈАЖЕ 2MM X 10M - СИНО - SIMOND

ПОМОШНО ЈАЖЕ 2MM X 10M - СИНО - SIMOND

Полустатичко помошно јаже со дијаметар од 2 мм кое има многу намени во качување, планинарење и работа на височини. 

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ВЛЕЧНА СИЛА
  Макс. 80 кг. носивост
   
  ЛЕСНО
  2 g / m 
ден439,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0