ПЛАНИНАРСКИ СТАПОВИ FORCLAZ F500

ПЛАНИНАРСКИ СТАПОВИ FORCLAZ F500

Наменети се за трекинг и пешачење на ридски терен. Постојат амортизери за апсорпција на удар. Системот за апсорпција на шок може да го деактивирате во секое време.

 • Придобивки

  ЕРГОНОМСКИ ЗАФАТ
  3Д-форма дебела рачка од сунѓер

  ТЕЖИНА

  265 g.

  ИЗДРЖЛИВОСТ ИЗДРЖЛИВ

  18/16/14 mm дијаметар

  Алуминиум 7075-T6 

  Направено од волфрам

  ПРИЛАГОДЛИВА СТРУКТУРА

  Внатрешен систем за прилагодување надолжината
  105 - 130 см.

  ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР

  3 делови.
  Должина на секој дел: 64 см

ден1.349,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0