ПЛАНИНСКИ РАНЕЦ ЗА АЛПИНИЗАМ SIMOND

ПЛАНИНСКИ РАНЕЦ ЗА АЛПИНИЗАМ SIMOND

Со волумен од 22 литри, идеален дизајн и компактност кои ги олеснуваат сите планинарски активности: искачување по мраз, алпинизам, качување на карпа, скијање и сл.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ЛЕСНО ЗА НОСЕЊЕ
  Задниот дел овозможува вентилација.
   
  ТРАЈНОСТ
  Ristop 420D полиамидна основна ткаенина, 600D полиестер на дното на торбата.
   
  ТЕЖИНА
  620 g. Мал ранец што штеди простор.
ден3.299,00Price
Боја
Капацитет

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0