РАНЕЦ ЗА КАЧУВАЊЕ И АЛПИНИЗАМ 33 SIMOND

РАНЕЦ ЗА КАЧУВАЊЕ И АЛПИНИЗАМ 33 SIMOND

Со волумен од 33 литри, можете да носите сè што ви е потребно. Стабилен и отпорен на снег и мраз, удобен и лесен за употреба.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ЛЕСЕН ЗА НОСЕЊЕ
  Ергономски ремени и појас на половината. Големиот страничен патент за лесно отворање.
   
  ТРАЈНОСТ
  Ristop 420D полиамидна ткаенина, 1600D полиестер на долниот дел од торбата.

  ТЕЖИНА
  990 g. 

   
   
   

   

ден4.899,00Price
Боја: Црн

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0