ПЛАНИНСКИ (OFF-ROAD) ВЕЛОСИПЕД ST520 ROCKRIDER

ПЛАНИНСКИ (OFF-ROAD) ВЕЛОСИПЕД ST520 ROCKRIDER

Нашиот тим го дизајнираше овој удобен и корисен MTB со 27,5-инчни тркала и механички диск сопирачки за вашите 2 до 3 часовни возења во текот на целата година. Двојни 27,5 "гуми и менувач со 24 брзини 

  ден22.999,00Price

  Повеќе

  Охридска бр.50

  Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

  Тел: 070 643 191

  Детали

  Социјални мрежи

  Мејлинг листа

  Известување за специјални понуди

  ©2019 SPIKEX

  0