ПИЛАТЕС ТОПКА DOMYOS

ПИЛАТЕС ТОПКА DOMYOS

Дизајнирана за за подобрување на вашето држење на телото и зајакнување на мускулите 

  • Придобивки

    Идеална за зајакнување на грбот и стомакот.

    Погодна за надувување со пумпа!

    Должина S (55 см): до 1,65 м. - Должина М (65 см): помеѓу 1,65 и 1,85. - Должина L (75 см): 1,85 m и нагоре.

ден1.199,00Price
Големина

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0