Подлога за пилатес Domyos comfort100, 10мм,плав.

Подлога за пилатес Domyos comfort100, 10мм,плав.

Дизајниран да го заштити вашето тело од подот за време на вежбање, во исто време дава чувтсво на комфорт.Препорачливо е вежбање без чевли.

 

Чуство на комфорт благодарение на неговите димензии.

Лесен и погоден за да го понесете со вас.

Сунѓер 20,00% ПВЦ пена, 80,00% гума од нитрил бутадиен

 • Придобивки

   

  УДОБНОСТ

  Тој нуди удобност благодарение на дебелината и големината.

   

  ЛЕСНО ЗА

  носење Со ременот за носење можете да го однесете матот каде и да сакате!

ден1.049,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0