Лента за пилатес 100Domyos, интезивно ниво.

Лента за пилатес 100Domyos, интезивно ниво.

Дизајниран да биде додаток во вашата Пилатес опрема, да ви го олесне вежбањето.

Корисен и компактен, го зацврстува вашиот грб,раце,рамена,стомак,струк.Доаѓа во 3 различни бои и 3 со 3 различни тежини.

Еднсвен доадок во вежбање што ангажира повеќе мускули.

Лесен и практичен за понесување со вас.

 • Придобивки

  РАЗНОВИДНОСТ

  Единствениот додаток кој ви овозможува да работите многу мускулни групи.

   

  ЗАШТЕДУВА ПРОСТОР

  ,лесен и лесен додаток за зацврстување за чување на кое било место!

ден329,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0