ПИЛАТЕС ЛЕНТА / ПИЛАТЕС ГУМА - СРЕДНО - 900 ДОМИОС

ПИЛАТЕС ЛЕНТА / ПИЛАТЕС ГУМА - СРЕДНО - 900 ДОМИОС

Направено за подобрување на целото тело на телото со отпорност.Овој производ ви овозможува да ги зајакнете мускулите со отпорност: можете да го контролирате вашето држење и движења на постепен и ефикасен начин.

  • Придобивки

    РАЗНОВИДНОСТ
    Единствениот додаток кој ви овозможува да работите многу мускулни групи.

    ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР МОЖЕТЕ

    Да го земете овој лесен и пригоден додаток за затегнување насекаде!

ден519,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0