ПЛАНИНАРСКИ СТАПОВИ FORCLAZ A100

ПЛАНИНАРСКИ СТАПОВИ FORCLAZ A100

Едноставен, но ефикасен систем за прилагодување на копчињата. 

 • Придобивки

  ЕРГОНОМСКИ ЗАФАТ

  Флексибилна рачка со рамна пена

  Копче на врвот

  Јаже околу рачката

  ТЕЖИНА

  200 гр.

  ТРАЈНОСТ НА

  Алуминиум 6061-T6.
  Дијаметар на шипка 20/18/16 мм
  Челик

  ПРИЛАГОДЛИВА КОНСТРУКЦИЈА

  Многу сигурен и лесен систем за прилагодување 105/110/115/120 см

  ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР

  3 делови од по 55 см

   
ден599,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0