ПЕШАЧКИ ПОЛ - СИНО - A100 FORCLAZ

ПЕШАЧКИ ПОЛ - СИНО - A100 FORCLAZ

Нашиот дизајнерски тим го дизајнираше овој најприфатлив диригентска палка за да можете безбедно да шетате во природата за хоби цели.Едноставен, но ефикасен систем за прилагодување на копчињата. Копчето има едноставен систем на системот за копчиња. Подготвено е!

 • Придобивки

   

  ЕРГОНОМСКИ ЗАФАТ

  Флексибилна рачка со рамна пена. Копче
  на врвот
  Јаже околу рачката

   

  ТЕЖИНА

  Батон тежина 200 гр.

  ТРАЈНОСТ НА

  алуминиумски шипки 6061-T6.
  Дијаметар на шипка од 20/18/16 мм
  Челичен вметнат

  ПРИЛАГОДЛИВА КОНСТРУКЦИЈА

  Многу сигурен и лесен систем за прилагодување на пиновите 105/110/115/120 см

   

  ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР

  3 телескопски делови.
  Големина на спрата: 55 см

   

  КОМПАТИБИЛНОСТ

  Интегриран летен мијалник што не може да се отстрани.
  Рачка што не може да се замени

ден439,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0