ПЕНА ЗА ЈОГА DOMYOS

ПЕНА ЗА ЈОГА DOMYOS

Нашиот јога блок е дизајниран да ви помогне да го подобрите вашето држење на телото за време на вашите први сесии по јога .Неопходен додаток за стабилно и удобно држење на телото без оглед на вашата флексибилност. Може да се користиво и при медитација.

 • Дополнителни информации

  СТАБИЛНОСТ
  Елиминира недостаток на флексибилност потребна за да се постигне правилно држење на телото.
   

  ЛЕСНА

  Мека пена полесна од 100 грама.

  ГОЛЕМИНАТА

  Должината на блокот е 22,5 см, ширината е 13,5 и висината 7,5 см. Неговата густина е 35 кг / м3 (+/- 10%).

  ГЛАВЕН ДЕЛ
  95,00% полиетиленски пена, 05,00% ЕВА пена
ден599,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0