ДРУМСКИ ВЕЛОСИПЕД RC500 TRIBAN

ДРУМСКИ ВЕЛОСИПЕД RC500 TRIBAN

Ние го дизајниравме овој велосипед за вашите редовни потреби. Идеален за подалечни тури.
 

  • ПРИДОБИВКИ

    Shimano Sora R3000 

    Резервна гума од 36мм

    Механичка сопирачка на дискот: многу ефикасна дури и при дождливо време

     

ден59.999,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0