ДРУМСКИ ВЕЛОСИПЕД TRIBAN 100 B'TWIN

ДРУМСКИ ВЕЛОСИПЕД TRIBAN 100 B'TWIN

Овој велосипед го дизајниравме за почетници: безбедни гуми и едноставни менувачи на брзини!
Започнете со велосипедизам со гуми од 32 мм и уживајте во патеките!

  • ПРИДОБИВКИ

    6061 алуминиумска рамка. 

ден19.999,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0