РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА ПЛАНИНАРСКИ СТАПОВИ 2 ПАРЧИЊА

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА ПЛАНИНАРСКИ СТАПОВИ 2 ПАРЧИЊА

Одржуваат стабилност и спречуваат стаповите да навлезат предлабоко во земјата.

 • Придобивки

  ТРАЈНОСТ

  Издржлива флексибилна пластика.

  ТЕЖИНА

  17 г. од

  КОМПАТИБИЛНОСТ

  Одговара на планинарските стапови од Quechua и Forclaz
  Компатибилен со Arpenaza 100.

ден209,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0