АНТИ-ШОК СЕТ 2 ПАРЧИЊА FORCLAZ

АНТИ-ШОК СЕТ 2 ПАРЧИЊА FORCLAZ

Нашиот тим ги дизајнираше овие делови за да обезбедат анти-шок при пешачење на тврди површини.Сетот се состои од 2 дела за планинарски стапови што апсорбираат удар на нерамна земја.

 • Придобивки

  АНТИ-ШОК

  Флексибилна пластична компонента за апсорпција на удар

  КОМПАТИБИЛНОСТ

  Погоден за планинарски стапови на Quechua и Forclaz

  Не се лизга на тврди/нерамни површини

  ТЕЖИНА

  9 г. од

ден199,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0