НИСКА МАСА НА ПРЕКЛОП ЗА КАМПУВАЊЕ - QUECHUA

НИСКА МАСА НА ПРЕКЛОП ЗА КАМПУВАЊЕ - QUECHUA

Нашиот тим за кампување ја дизајнираше оваа преклопна ниска маса погодна за вашите активности при кампување.

Погодна ниска маса, со мала тежина и димензија што ги помина сите тестови за издржливост. 

 

ПРИДОБИВКИ

 

УДОБНОСТ

Лесна за употреба

Висина: 30 cm

Димензии 42 X 64 cm. Површината е за 2 лица.

 

КАПАЦИТЕТ

Не зафаќа многу простор кога е преклопена. 

Волумен: 5 l

Димензии: 42 X 32 X 4 cm.

 

ТРАНСПОРТ

Лесна маса со 1 рачка за носење, што лесно може да се носи со тежина од само 1,6 kg.

 

ЛЕСНО ЗА ОТВОРАЊЕ / ЗАТВОРАЊЕ

Лесен систем на отворање / затворање. 

Има 2 рачки за да ја задржи масата свиткана.

 

ИЗДРЖЛИВОСТ

Издржливи алуминиумски ногари со меламин финиш.

До максимална тежина од 50 кг.


 

КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

 

ДИМЕНЗИИ: Висина: 30 cm                  

           Површина: 64 X 42 cm

 

ДИМЕНЗИИ НА ПРЕКЛОП: 32 X 42 X 4 cm

ТЕЖИНА: 1,6 kg

 

СОСТАВ / ПРЕПОРАКИ

 

СОСТАВ

 

СТРУКТУРА

100,00% алуминиум

 

ГОРНА ПЛОЧА

100,00% дрво

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ПЕРЕЊЕ

Перење не е дозволено

Белење не е дозволено 

Сушење во машина не е дозволено

Пеглање не е дозволено

Хемиско чистење не е дозволено

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ЧУВАЊЕ / СКЛАДИРАЊЕ

Препорачуваме да го чувате вашиот производ на суво и чисто место.

Кога ја складирате масата, избегнувајте да ставате тежина на неа.

 

ЗАБЕЛЕШКИ

Тестиран за максимална тежина од 50 kg.

 

ГАРАНЦИЈА

2 години гаранција

  ден2.299,00Price

  Повеќе

  Охридска бр.50

  Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

  Тел: 070 643 191

  Детали

  Социјални мрежи

  Мејлинг листа

  Известување за специјални понуди

  ©2019 SPIKEX

  0