РАКАВИЦИ ЗА АЛПИНИЗАМ SIMOND

РАКАВИЦИ ЗА АЛПИНИЗАМ SIMOND

Наменет за алпинисти и планинари кои се качуваат во зима. Топли, водоотпорни и високо издржливи ракавица кои не го ограничуваат движењето на раката.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА
  Идеални за температура -5 °C, -11 °C 

  Полнети со 100% полиестер

  ВОДООТПОРНОСТ
  10,000 mm 

  ИЗДРЖЛИВОСТ
  Висококвалитетна кожа која обезбедува заштита од студ
   
  ЕРГОНОМСКИ ЗАФАТ
  Материјал кој не ја ограничува слободата на движење на раката.

  ЛЕСНИ ЗА ОБЛЕКУВАЊЕ

  Се прилагодуваат со лепенка кај зглобот.

ден2.299,00Price
Боја: Црна
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0