РАКАВИЦИ ЗА АЛПИНИЗАМ SIMOND

РАКАВИЦИ ЗА АЛПИНИЗАМ SIMOND

Специјално дизајнирани за поголема слобода на движење. Дизајнот на дланката и нивните компоненти гарантираат топлина, заштита од вода и добар зафат.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ВОДООТПОРНОСТ

  10,000 mm 

  ЕРГОНОМСКИ ЗАФАТ
  Специјален крој за полесно прилагодување на формата на раката.

  ИЗДРЖЛИВОСТ

  Висококвалитетна кожа која ги издржува и најниските температури.

  ЛЕСНО ЗА ОБЛЕКУВАЊЕ

  Се прилагодува со лепенка кај зглобот.
ден3.199,00Price
Боја: Црна
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0