НАДУВЛИВ КРЕВЕТ ЗА 2 ЛИЦА 120 СМ QUECHUA

НАДУВЛИВ КРЕВЕТ ЗА 2 ЛИЦА 120 СМ QUECHUA

Двоен кревет на надувување по најприфатлива цена.

 • ПРИДОБИВКИ

  УДОБНОСТ ЗА СПИЕЊЕ
  Димензии: 190 X 120 X 16 см |
   
  ЛЕСЕН ЗА ПОСТАВУВАЊЕ/ ОТСТРАНУВАЊЕ 

  Се надувува за 1 минута и 30 секунди.

  ЛЕСНОТИЈА НА ПРЕВОЗ
  Тежина: 3,5 кг.
   
ден2.399,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0