НАДУВЛИВ КРЕВЕТ ЗА 2 ЛИЦА 140 СМ QUECHUA

НАДУВЛИВ КРЕВЕТ ЗА 2 ЛИЦА 140 СМ QUECHUA

Двоен кревет на надувување по најприфатлива цена.

 • ПРИДОБИВКИ

  УДОБНОСТ ЗА спиење
  Димензии на душекот: 190 X 140 X 16 cm 

  ЛЕСНА ЗА ПОСТАВУВА/ ОТСТРАНУВАЊЕ

  Користи пумпа на надувување со чија помош се надувува за 1 минута и 40 секунди. 

  ЛЕСНОТИЈАТА НА РАКУВАЊЕ
  Тежина: 4kg
   
ден2.599,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0