МРЕЖА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА МАСА ЗА КАМПУВАЊЕ - QUECHUA

МРЕЖА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА МАСА ЗА КАМПУВАЊЕ - QUECHUA

Нашиот тим за кампување го дизајнира овој додаток за да ви обезбеди дополнителен простор за складирање.

Оваа мрежа ви дава простор погоден за складирање под вашата маса и е компатибилна со сите наши маси за кампување.

 

ПРИДОБИВКИ

 

УДОБНОСТ

76 X 30 cm. Погодна за складирање на садови за 4 лица или други предмети.

 

КАПАЦИТЕТ

Не зафаќа многу простор кога е преклопена. 

Волумен: 1 l

Димензии: 18 X 12 X 5 cm.

 

ТРАНСПОРТ

Само 150 g!

 

ЛЕСНО ЗА ОТВОРАЊЕ / ЗАТВОРАЊЕ

Лесен систем за закачување и за прилагодување на мрежата на вашата работна површина.

 

ИЗДРЖЛИВОСТ

До максимална тежина од 6 кг.

 

ВЕНТИЛАЦИЈА

Мешавината е изработена од ткаенина за добра вентилација.


 

СОСТАВ / ПРЕПОРАКИ

 

СОСТАВ

 

ГЛАВНА ТКАЕНИНА

100,00% полиестер

 

ТОКИ

100,00% полипропилен

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ

Исушете ја после секоја употреба.

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ПЕРЕЊЕ

Рачно перење

Белење не е дозволено 

Сушење во машина не е дозволено

Пеглање не е дозволено

Хемиско чистење не е дозволено

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ЧУВАЊЕ / СКЛАДИРАЊЕ

Препорачуваме да го чувате вашиот производ на суво и чисто место.

Кога ја складирате мрежата, избегнувајте да ставате тежина на неа.

 

ЗАБЕЛЕШКИ

Тестиран за максимална тежина од 6 kg.

 

ГАРАНЦИЈА

2 години гаранција

 

  ден1.999,00Price

  Повеќе

  Охридска бр.50

  Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

  Тел: 070 643 191

  Детали

  Социјални мрежи

  Мејлинг листа

  Известување за специјални понуди

  ©2019 SPIKEX

  0