ТАБЛА ЗА ВЕЖБАЊЕ НА ПРСТИТЕ SIMOND

ТАБЛА ЗА ВЕЖБАЊЕ НА ПРСТИТЕ SIMOND

Наменето за оние кои сакаат да ги подобрат своите перформанси при качување. Зазема малку простор и нуди широк спектар на вежби.

 • Спецификации

      ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР
  Компактен дизајн за употреба на различни локации.
   
      МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН
  Голем број вежби. 
   
      ЛЕСНОТИЈА НА УПОТРЕБА 
  Може да се инсталира на ѕидот. Не двоумете се да побарате стручна помош.

ден3.999,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0